Vaš nalog

Korisničko ime:

Lozinka

Broadband


Sa ukupnim kapacitetom linka od preko 1Gbps prema Telekom-u Srbije u mogućnosti smo da odgovorimo na zahteve za velikim protokom najvećih korisnika kao što su: Hemofarm AD, Fresenius Medical Care Srbija DOO , Zannini East, Opština Vršac, Centar Millennium AD, Villa breg, SMA…..

HemoNET poseduje dva velika čvorišta koja su optičkim kablovima direktno povezana sa Telekom-om Srbije. Jedno čvorište je na adresi Beogradski put BB, a drugo je na adresi Omladinski Trg 17 ili lokacija Centra Millennium AD.

Odatle se veza širi ili postojećom optičkom infrastrukturom, 100 Mbps ethernet mrežom ili putem Wireless infrastrukture na 802.11a standardu sa brzinama do 54 Mbpsi dometom preko 30 km od Vršca.

Ujedno smo u mogućnosti da vam ponudimo kompletno rešenje: konsaltinga, povezivanja, zaštite vaše mreže i hostovanja Vaših email naloga.

Ukoliko imate potrebu za brzim Internet-om sa saobraćajem rezervisanim samo za Vas pošaljite nam zahtev na info@hiteam.co.rs kako bi Vam predložili najpovoljnije rešenje.